top of page
IMG_7883-fotor-20240828205458.jpg

MENU /// a la carte

Snacks

Røgede mandler (DKK 40,-) 

Oliven (DKK 45,-)

Charcuterie (DKK 95,-)

Ost (DKK 95,-)

Charcuterie og ost (DKK 165,-)

Forretter

Gule ærter (DKK 75,-)

Røget bacon, syltede perleløg,

timian & sprødt rugbrød

Tatar (DKK 90,-)

Estragon mayo, jordskokkechips,

kapers & skalotteløg

 

Koldrøget laks (DKK 90,-) 

Syltede beder, peberrodssovs,

boghvede & purløgsolie 

 

Pil-selv-rejer (DKK 65,-)

med aioli & citron 

 

Hovedretter

Sprængt kalvespidsbryst (DKK 165,-)

i frikassé med persille, blomkål,

gulerødder & syltede perleløg 

 

Hakkebøf (DKK 145,-)

På crouton med blødeløg,

kartoffelchips, sylt & brunsovs 

 

Kulmule (DKK 165,-) 

Græskar, græskarkerner

& skaldyrsbisque

 

Knoldselleri (DKK 125,-) 

Paneret og serveret med champignon-

sovs & råmarinerede tyttebær 

Sides

Brød og smør (DKK 25,-)

Hjertesalat (DKK 45,-)

Mormordressing, syltede løg & crouton 

 

Tomater (DKK 55,-)

Purløgsvinaigrette & solsikkekerner

Desserter

Chokoladetærte (DKK 85,-)

Salt karamel & creme fraiche 

 

Citronfromage (DKK 65,-) 

Med flødeskum

 

Kagedåsen (DKK 100,-) 

Et udvalg af småkager til 2 personer

 

---

TEATERMENU (DKK 350,-)

 

Mandler og oliven 

 

Gule ærter 

Røget bacon, syltede perleløg,

timian og sprødt rugbrød

 

Sprængt kalvespidsbryst

Peberrodssovs, med persille,

blomkål og gulerødder 

 

Citronfromage med flødeskum

 

---

Screenshot 2024-09-02 at 21.33.55-fotor-20240902213429.png

Kendte ansigter bag ny Rødovre-restaurant.

Rasmus Jonasson, Jan Jonasson og Birk Voss har overtaget bistroen i Kulturhuset Viften. Og de tre gutter kender Rødovre rigtig godt, da de også driver Espehus Kro i Espelunden.

 

Restauranten hedder Alice, og her skal der laves klassisk dansk mad med lidt franske tendenser. Og byens bedste brunch i weekenden. Alt sammen med de bedste råvarer og med et solidt vin-, øl- og drinksudvalg.

Derudover kan Alice også bruges til private arrangementer, receptioner og de allerbedste fester.

Vi glæder os til at se jer på Restaurant Alice.

bottom of page